Alla inlägg den 10 augusti 2008

Av Saturnus - 10 augusti 2008 09:46

Paris var helt underbert men oj vilken träningsvärk jag har i rumpa, lår och vader. Tror aldrig jag promenerat så mycket i hela mitt liv. Upp i Eiffeltornet klättrade vi. Inte ställde jag mig i kön fär att ta hissen upp med alla barnen. Den var sååååå lång. Var även till Disneyland med hela familjen! Wow vilket ställe me jösses vilka köer. Tur var att vi fattade att man kunde fixa ett fastpass och komma tillbaka senare och stå i en kortare kö! Jag o mina stroa tjejer åkte Space mission 2. Hjälp! Fatta att åka i mörker i snurrar, plötsliga fall och uppgångar i jag vet inte hur snabbt. Man ser ingenting. Läskigt. Åkte även en brg och dalbana ac samma typ. den var läskig den med. Jo, jag åkte Dumboflyget också med minstingen. Under veckan har vi ätit kurdisk mat hos vår värdfamilj och till frukst franska ostar och baguetter. Utöver det glass och thé. Har inte ätit så mycket och vägde 2 kilo mindre när jag kom hem! Imorgon ska jag till gymmet och träna! Idag är det tyvärr stängt. Jag har tre veckor kvar tills vardagen tar vid med C-uppsats. Ska bli spännande. Snart ska jag iväg med Wille på fotbollsträning. Vad han har väntat!

Förresten! det var underbart varmt och sligt väder i Paris. Här är det ju höst!!! Fryser!

Min käre make har skadat sig rejält innan vi åkte och har sett havldöd ut ihela veckan i Paris. Nu ligger han och åmar sig i sängen och gör ingenting. Det är konstigt att när vi kvinnor har ont så ska vi fortsätta som vanligt. Ingen värk kan få oss att strunta i den växande tvätthögen eller disken!!!!  

Någon annan som känner igen detta. Nej slut på gnället. Nu ska jag fixa lite frukost till oss i familjen. För min del blir det lite fil och musli! En kopp grönt thé på det.

Hej hopp! Vi hörs! Eller jag kommer åtminstone fortsätta skriva fast inte många av er bjuder på kommentarer fast ni läser! Jag menar det vore trevligt med lite feedback! Kramisar!




Ovido - Quiz & Flashcards