Alla inlägg den 18 augusti 2008

Av Saturnus - 18 augusti 2008 19:25

Jag har insett att jag faktiskt har en ätstörning och att jag behöver hjälp! Var ska jag få den hjälpen???? Jag har en gång i tiden gått ner 25 kg i vikt och nu har nästan alla dessa kilon kommit tillbaka! Åtminstone 15 av dem! Jag har totalt tappat kontrollen på ätandet och gympandet. Jag inser att gympaterminen snart kommer igång och jag ska leda pass. Kommer jag ens kunna leda pass för att konditionen blivit kass???? Jag har ca en månad på mig att få upp konditionen något iaf. Jag har ju skaffat mig en gymkompis och tränandet gillar jag mycket. Nu är hon i Bulgarien  och jag har problem att ta mig ner till gymmet ensam! Jag som älskar gymmet!! Jag känner lite skam över att jag låtit förfallet gå så långt. Tack och lov kommer mamma hem imorgon och jag kommer tvinga mig själv att gymma med henne varje gång hon åker ner. Mamma bangar aldrig. Problemet som återstår är mitt ätande!!!! Jag måste ta kontrollen över min hjärna som vant sig vid ett överätande. Fan vad arg jag är på mig själv! Skrattretande. Tänk att jag i mars skulle ta tag i detta men inte har lyckats bättre än så här.


Nya tag my as!

Nytt tankesätt är vad som krävs!

I'll be back!



Av Saturnus - 18 augusti 2008 15:17

Underbart att skolan äntligen kommer igång. Jag älskar mina ungar men ska bli så skönt att få lite fritid för mig själv! Minstingen har nu börjar i förskoleklass och det känns så konstigt för hon är ju så liten! De andra har inte varit så små känns det som! Är det bara för att hon är minst? Jo, jag misstänker det! Hon kom iaf hem idag och sa att idag var den bästa dagen i hennes liv! Äldsta dottern var ledig idag men imorgon börjar hon nian! Åh, vad gammal jag är! Eller! Jag är 35 år och mamma till en 15 åring. Är jag gammal då??? Nej det kan jag väl inte vara!!!!

Har idag väntat på att få ut mitt schema för studierna men det verkar inte bli nått idag heller. Jag som är miss-planera-allt-iförväg måste bara få schemat!! Jag väntar nu på min skolstart och undertiden kommer jag jobba så mycket som jag får och vila resten av tiden! Laddar inför c-uppsatsen!!

Kramisar!

Ovido - Quiz & Flashcards