Alla inlägg under oktober 2009

Av Saturnus - 16 oktober 2009 23:24

Ja, det har varit en relativt tuff vecka med begravning. Inte alls roligt att bevittna när en människa som man kände sänks ner i sin grav för den sista vilan. Personen  ifråga var inte egentligen nära mig förutom genom jobbet. En av mina elever som jag följt sen januari förra året då jag startade på mitt nuvarande jobb. Personen var helt otroligt stark och positiv hela tiden. Det var bara framtiden som gällde. Tyvärr blev den inte så lång för dig! Vila ifrid!


annars har veckan varit lite seg. har inte kunnat träna som jag brukar pga olika orsaker. Idag var jag i alla fall iväg på ett pass. Jag känner mig så stark! Helgen kommer gå snabbt! Det är träningar och uppdrag som ska göras. Inte alls kul men det måste göras!!! jag vill bara vila en helg utan att gör anågot speciellt. kanske till jul kan  jag lägga in en helg där jag bara kan slappa!


Ja, slappa kan jag nog inte om jag inte får någon tjänst till våren. Jag hänger löst kan man säga!


Jag hoppas verkligen att jag får vara kvar och jobba med de deltagare som jag har nu. Det skulle kännas bäst för mig men jag är medveten om att det kan bli något annat eller inget alls. Jag känner i alla fall att chefen är nöjd med det jag gjort! Det känns bra!!!


Nej nu väntar sängen!

Natti natt!



Av Saturnus - 11 oktober 2009 23:03

Ja, det fortsätter att gå neråt! Glad Mycket nöjd kvinna är jag just nu! Om ni läste min senaste blogg så skrev jag om BH-skola! Jo, nu har jag blivit ombedd att gå modell med min korsett på! Jag tror inte jag har självförtroende att det räcker till för ett sådant uppdrag! Det är dock väldigt roligt att de tänkte på mig! Sen omd et var för att fåå sig ett gott skratt eller för att de verklgien tyckte at den var fin på mig det har jag ingen aning om. Jag tror inte jag vill veta heller!


I helgen har karln jobbat natt. Jag är inte rikgit van vid det längre men det är bara att bita ihop! Jag måste bara få säga att det är helt underbart att ha honom på hemmaplan!!!


Förra veckan var inte så rolig på jobbet. En av mina tidigare elever gick bort! Rynkar på näsan Så i veckan blir det begravning! Jag hade inte tänkt gå först men av respekt för henne och även de andra deltagarna som kände henne känner jag att jag behöver gå och delta i denna stund. Det kommer inte bli lätt men vem har sagt att livet är lätt!


Nej, nu måste jag duscha så jag kan gå och lägga mig! Imorgon får jag veta min nya lön och minstingen och jag ska på utvecklingssamtal!!! Det ska bli intressant!


Ta hand om er och era nära och kära!

Natti natt! Kyss






Av Saturnus - 3 oktober 2009 23:02

Ja, idag har jag varit på BH-skola och köpt mig en korsett. Jisses vad häftigt. Jag som är tjock som en jag vet inte vad blev hur slank som helst! Och vilken hållning! Den var "lite" dyr" men det är jag väl värd! Ska bli så kul när den kommer! Jag rekommenderar er alla att gå på en sådan vising om ni får chansen! Ja, ja det kostar pengar men om vi kvinnor inte tar hand om oss själva så är det väl ingen annan som gör det heller!


En sak som jag tycker är lite jobbig eller kul eller hur man nu ska se på saken. Jag har ju planerat att gå ner i vikt och då kommer ju korsetten bli stor. Men då får jag ju köpa en ny eller hur!!! Bättre att lägga pengarna på snygga underkläder än på skräpmat tänker jag!!


Jag ska också gratulera mig till en viktnedgång på 5 kilo på fem veckor! Jag är nöjd!!!


Det är bara att fortsätta kämpa på!


Jag har faktiskt unnat mig lite gott (och det har verkligen varit lite) den här helgen för annars kommer det ett himla sug snart och det kommer jag inte klara! Man måste ju njuta lite av livet!


Så jag önskar er alla andra som kämpar lycka till och även till mig själv. Jag är på väg ner men det krävs en hel del till för att jag ska nå mitt mål!


Ha det underbart!



Av Saturnus - 1 oktober 2009 21:11

Nu är det fart på kärringen! I fem veckor nu har jag tränat så hårt! Den här veckan har jag redan hunnit med fem pass på tre dagar! Jag har en sån träningsvärk! Det allra roligaste nu är boxen! Har i och för sig bara bvarit med två gånger men vad häftigt det är när man känner att man redan andra gången är starkare! En rikigt wow-känsla!Skrattande Det positiva är att jag närmar mig en viktminskning på 5 kilo! Det känns otroligt bra! Och då har jag samtidigt byggt en massa muskler! Underbart!  Jag är glad och känner mig så stark och pigg. Fast ont har jag ju också en det går över! Hehe! Nej nu måste jag duscha och sova! Natti natt alla!


Vi hörs!



Ovido - Quiz & Flashcards