Alla inlägg under september 2008

Av Saturnus - 4 september 2008 15:17

Det skulle inte kunna vara bättre just nu! Härligt underbar förmiddag! Nöjd med mig själv.

Har tränat två dagar i rad. Ätit relativt ok och idag ska jag på aerobic. Har verkligen saknat arobicen!

Var på samtal med rektorn på skolan där jag ska jobba 3 timmar i veckan och chansen att jag får jobb där är väldigt stora! Det är c-uppsatsen kvar och i januari är jag klar lärare (förutsatt att jag fixar c-uppsatsen så klart!). Wish me luck!

Jag längtar till dagen då jag får gå till smörgåsfabriken och säga upp mig! Ska bli så skönt! Någon annan med starkare psyke får gärna ta mitt jobb!

Livet leker med andra ord just nu!

Måste skaffa kläder till barnen till bröllopet. Jag ska ha min kurdiska klänning.


All for now!



Av Saturnus - 2 september 2008 09:57

Passet utvecklar sig ganska snabbt när man väl sätter igång! Älskar musik och röra mig till det! Ska göra klart cd-skivan och sedan dra iväg till gymmet. Längtar! Konditionen måste bli bättre!


Återkommer senare idag!!!


Kramisar!

Uppdatering!!!

JO, då vad det färdiggymmat för idag! Så skönt att träna så svetten rinner.

Passet däremot går det sämre med. Hur ska man träna steg när man har gubben hemma? Det är ju såå störande för honom. Han måste ju få sova och vila! Blir så trött på det.

Man ska gå här och tassa på tå för att han ska få må bra! Men vi andra då! Ska vi sluta leva om dagarna????

Dagen började bra men nu är det bara skit!


Ska iväg till universitetet på kvällskurs! Hoppas jag  mår bättre när jag kommer hem!!!! BläääHHH!


Uppdatering nr2!!!


På väg hem från universitetet mådde jag superbra! Ett förbenat telefonsamtal och allt sket sig!

Kommer strax gå och lägga mig med kvantitativ metod och närhet och distans. Texter som ska läsas inför uppsatsen. Låter nog tråkigt värre men faktiskt ganska intressanta texter. Jag börjar bli en aning sugen på att forska på riktigt. Det skrämmer mig dock att jag inte har en aning om hur i hela friden man gör. Men det är ju det jag ska lära mig nu under 20 veckor.

Känner mig ganska säker på att jag kommer fixa detta!

Jag blivande språkprofessor!!


Svas lektionen idag var väl ok förutom att läraren talade till oss som vi var invandrare och inte förstod. Vi ska lära oss att undervisa i svenska som andra språk inte bli idiotförklarade.  Måste berätta att vi hade en kille från Kina med oss. Han hade ett kinesiskt namn så klart men eftersom det var svårt att uttala sa läraren med killens tillåtelse att hon skulle kalla honom Tobias! Vi går en kurs där vi ska lära invandrare lära sig svenska för att de lättare ska bli förstådda och vad gör läraren? Jo, döper om honom. Snacka om att få en ny identitet tilldelad!


Over and out for today!

Av Saturnus - 1 september 2008 22:37

Nästa vecka drar gumpa terminen igång. jag har fullt upp med att hitta musik och komponera ihop ett pass! Hjälp. Konditionen är kass! From imorgon är det hårdträning som gäller. Det blir gymmet varje dag plus att passet ska göras. Tack och lov är det inte så stressigt inför c-uppsatsen denna vecka så detta kommer gå galant! Jag har ju en del låtar i huvudet och övningarna går nog på rutin men lite stressad är jag allt!


Har också allt underkontroll med c-uppsatsen. Min medsrkibent är superbra! Vi har bestämt att vi ska vara klara med skrivandet i slutet av oktober. I stora drag iaf. Det vore kanon. Vi vill ju fira jul ordentligt. Hinna handla julklappar och allt. Ja, fattar ni att det inte är så långt dit!!!!


Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards